Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

Hoteli është i vendosur në regjionin Belek, 40km  nga qendra e qytetit Antalisë dhe 30km nga aeroporti i Antalisë.

Taksat Po
Ushqimi All Inclusive
Transferi Po
Biletat Po
Çmimi për 2 persona Po

Book now

Pozita
Vendosja
Shërbimi
Plazhi
Sporti dhe argëtimi

 

 

 

 

 

ReviewsRead other people opinions

Write Your Own review

Your email address will not be published. All the fields are required to add a review.


© 2019 ALBA TOURS – All Rights Reserved

albatours.net | info@albatours.net