OFERTA SPECIALE PER ANTALYA PER TYRQI

Throne Seagate Belek 5*

From May 25, 2019

Nje resort mjaft i bukur ku ngrohtesia e stafit dhe ambjenti modern, do i bejne pushimet tuaja te pa harrueshme larg aeroportit vetem 45Km .

Taksat Po
Ushqimi All Inclusive
Transferi Po
Biletat Po
Çmimi për 2 persona Po

Book now

Info

Nje resort mjaft i bukur ku ngrohtesia e stafit dhe ambjenti modern, do i bejne pushimet tuaja te pa harrueshme larg aeroportit vetem 45Km .

  • Pishine jashte
  • Pishine brenda
  • Pishine me 3 rreshqitese
  • Cadrat,shezlongjet dhe peshqiret e plazhit – pa pagese

ReviewsRead other people opinions

Write Your Own review

Your email address will not be published. All the fields are required to add a review.


© 2019 ALBA TOURS – All Rights Reserved

albatours.net | info@albatours.net