SIDE LA GRANDE

From July 31, 2018

Hoteli është i vendosur në zonën e Kumkoy, 7 km larg nga Side dhe 55 km nga aeroporti .
Numri total i dhomave 381 .

Taksat Po
Ushqimi All Inclusive
Transferi Po
Biletat Po
Çmimi për 2 persona Po

Book now

Info
Koncepti
Fëmijët

Hoteli eshte 250m Larg plazhes por me transfer nga hoteli ne cdo kohe prej ores 08:00 deri ora 18:00 me  bus eshte falas transferi , ne plazh eshte Bari prej ores 10:00 deri ora 18:00 , dhe ushqimi prej ore 12:00 deri ora 16:00
Hoteli është i vendosur në zonën e Kumkoy, 7 km larg nga Side dhe 55 km nga aeroporti .
Numri total i dhomave 381
Dhoma standarde (32sqm, një dhomë gjumi, një banjo, max 2 + 1 person),
Dhoma familjare 32 (52m2, dy dhoma gjumi të ndara nga një derë, një banjo, max 4
persona) dhe tre dhoma për personat me aftësi të kufizuara.

All Inclusive

Klubi i fëmijëve është i ndarë në tre grupe të moshave: klub mini (4-6 vjeç), klubi midi (7-12 vjeç), klubi i adoleshentëve (13-16 vjeç). Fëmijët mund të pikturojnë, të bëjnë artizanat dhe të marrin pjesë në gara. Për më tepër, ata mund të shijojnë rrëshqitset tona ujore gjatë kohës së hapjes me mbikqyrës.

ReviewsRead other people opinions

Write Your Own review

Your email address will not be published. All the fields are required to add a review.


© 2019 ALBA TOURS – All Rights Reserved

albatours.net | info@albatours.net