PGS HOTELS KIRIS RESORT

From May 22, 2018 to May 24, 2018

I vendosur në një pikë ku ujërat blu të Mesdheut plotësojnë mijëra hije të gjelbra në vendpushimin popullor të Kemerit(Kiris) PGS Kiris Resort është në një distancë prej 55 km larg qendrës të Antalia, 65 km nga aeroporti dhe 6 km larg Kemerit që është i famshëm për jetën e saj të gjallë të natës.

Taksat Po
Ushqimi Ultra All Inclusive
Transferi Po
Biletat Po
Çmimi për 2 persona Po

Book now

Info
Kocepti
Plazhi

I vendosur në një pikë ku ujërat blu të Mesdheut plotësojnë mijëra hije të gjelbra në vendpushimin popullor të Kemerit(Kiris) PGS Kiris Resort është në një distancë prej 55 km larg qendrës të Antalia, 65 km nga aeroporti dhe 6 km larg Kemerit që është i famshëm për jetën e saj të gjallë të natës.

Ultra All Inclusive
Në bazë të hapur Bufe – vetë-shërbimit, zgjedhja e shume llojeve te ushqimit për mëngjes, mëngjes i vonë, drekë, darkë, darkë vonë, snacks gjatë ditës, akullore në një kohë të caktuar, të gjithë  pijet standarde alkoolike dhe jo-alkoolike. Koncepti UAI nuk përfshin: pije të veçanta të importuara, verë të veçantë dhe shishe, restorant A’la Carte – me rezervim paraprak , lëngje frutash të freskëta, pije të energjisë, të gjitha pijet në klub , nargjile, shërbim në dhomë.

Plazhi privat i hotelit është me guralecë dhe me rërë. Shazlonet shtreterit , cadra dhe peshqir plazhi nuk janë me pagese,  Pavionet private në plazh –  me pagesë shtesë.

ReviewsRead other people opinions

Write Your Own review

Your email address will not be published. All the fields are required to add a review.


© 2019 ALBA TOURS – All Rights Reserved

albatours.net | info@albatours.net