Booking Details


Choose

Only One Step - Fill Information

Pranoj kushtet

Të gjitha rezervimet mund të bëhen përmes Web faqës, Emailit apo Telefonit të Alba Tours , dhe këto kërkesa merren seriozisht nga ana e stafit tonë duke e konsideruar si të rëndësishme te gjithë procesit nga fillimi i udhëtimit/pushimeve, deri në mbarimin e tyre nga klientët tanë te organizuar në grupe ose individë. Kushtet e rezervimit të shërbimit kanë të vetmin qëllim që të qartësojnë marrëdhëniet klient – agjensi për të evituar ndonjë keqkuptim në lidhje me rezervimin tuaj.

Rezervimi dhe Çmimi i paketës  është valid vetëm në rastin e konfirmimit nga ana e stafit të Alba Tours.

Çmimi:

Të gjitha çmimet e ofertave janë në valuten euro .

 

Thank You.

Your booking is complete.

:)

Please choose a tour first!


© 2019 ALBA TOURS – All Rights Reserved

albatours.net | info@albatours.net